2013. június 21., péntek

Hajtól eldugult lefolyó duguláselhárítása


Ismét találtam egy nagyon egyszerű, de hatékony, elmés találmányt a hajszálaktól eldugult lefolyó tisztítására.
Egy műanyag pálcáról van szó, amelyből apró karmok állnak ki. Ezekbe beleakadnak a hajszálak és a pálcával együtt kihúzhatóak az eldugult lefolyóból.

A világon mindenütt fokozódni látszik az igény a környezetkímélő megoldásokra, nem értem, hogy nálunk miért nyúl automatikusan mindenki a duguláselhárító folyadékokhoz az üzletek polcain, amelyek durva vegyszerek.
A fürdőszobában többnyire a hajszálaktól dugulnak el a lefolyók, ezek okozzák a legtöbb dugulást. Ehhez jönnek a szappan, sampon és tusfürdő maradványok, melyek megtapadnak a hajszálakon, pillanatok alatt dugulást okozva a lefolyókban. A szabadalmaztatott Zip-It Tool-lal könnydén kiemelhetjük ezeket a szennyeződéseket a lefolyónkból. A maradványok eltávolításához pedig ajánlom a szódás-ecetes átöblítést. Ezt a duguláselhárítás módszert már leírtam egy korábbi postomban. Meg tudjuk szüntetni a dugulást bontás nélkül, házilag is.

Lássuk a videót, hogyan működik a Zip-It Tool:


Az a vicces, hogy ez az egyszerű, környezetbarát kis eszköz körülbelül 2-3 dollárba kerül és duguláselhárító szakember sem kell a használatához. Itt egy másik videó, ez egy úgynevezett "home video", egy felhasználó készítette az eszköz használata közben. Konkrétan egy parókára való hajmennyiséget húzott ki a lefolyóból, érdemes megnézni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése