2013. május 27., hétfő

PermaFlow – elmés találmány a dugulás megelőzésére


Az amerikaiak mindig kitalálnak vmit! Ez nem is csoda, hiszen az egész társadalmuk úgy van berendezkedve, hogy az ügyfél/a vásárló/a felhasználó maximálisan ki legyen szolgálva. Bár
Magyarországon is javulna az ügyfélkiszolgálás és ügyfélélmény, de sajnos itt csak a pénzedet akarja mindenki, aztán meg menj Isten hírével…
De nézzük inkább meg, mit is tud ez az elmés szerkezet! A PermaFlow a világ első, öntisztító lefolyórendszere. Maximálisan „zöld” termék, mivel használatával kiküszöbölhető a drogériákban kapható lefolyótisztító vegyszerek használata.


Ahogy a videóban is látszik, egy kis kerék van beleépítve, ami folyamatosan fenntartja a vízfolyás turbulenciát, esélyt sem adva arra, hogy elduguljon a lefolyónk. Ha esetleg mégis kezdődő dugulásra gyanakodnánk, a SelfClean módozat azonnal megszünteti a dugulást. A szabadalmaztatott szerkentyű által feleslegessé válik a csőgörény, a lefolyótisztítók, a pumpa használata, továbbá megkímélhetjük magunkat annak a költségétől is, hogy duguláselhárítás szakembert kelljen hívnunk.
A szerkezet egyébként nem drága, 24 dollár körüli áron vásárolható meg a webshopjukban. Hogy szállítanak-e Magyarországra is, annak még nem jártam utána, de elképzelhető. Ha esetleg megtudod, szívesen várom kommentben az információt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése